Gilde Loopbaancentrum lanceert 'koffiebreak'

Gilde Loopbaancentrum lanceert ‘koffiebreak’

 

ROERMOND, 12 november 2018 - Duurzame inzetbaarheid en een ‘leven lang leren’ zijn termen die we vaak voorbij horen komen en sluiten volledig aan bij goed werkgeverschap. Hierbij wordt eigen regie van de werknemers verwacht. In de praktijk kan dit nog wel wat stimulans gebruiken zowel aan de kant van de werkgever als werknemer. Het Gilde Loopbaancentrum geeft een zetje in de goede richting door middel van de ‘Koffiebreak’.

Onder het genot van een goede kop koffie, gemaakt door een barista ter plaatse, knoopt Joop Brusselers (loopbaanadviseur van het Gilde Loopbaancentrum) loopbaangesprekken aan. De piaggio ofwel koffiemobiel wordt binnen geplaatst in het betreffende bedrijf en kan daarmee rekenen op de nodige aandacht en laat dat nou net de bedoeling zijn! Op een ludieke en laagdrempelige manier worden werknemers aangemoedigd om een kopje koffie te halen en een kort loopbaangesprek te voeren. De gespreksstarters op de koffiebekers zijn een leuk detail in het geheel met vragen zoals; Waar sta jij over een jaar? Wat zou je doen als je alles zou kunnen en durven?

Koffiebreak aanvragen

De Koffiebreak kan kosteloos aangevraagd worden door zowel werknemers als werkgevers in Noord- en Midden-Limburg. Voorwaarde hierbij is dat het bedrijf minimaal 25 medewerkers telt. Is dit niet het geval? Dan verzorgt het Gilde Loopbaancentrum graag een alternatief zoals een workshop of loopbaanspreekuur op locatie.

Meer weten of aanvragen?

www.gildeloopbaancentrum.nl/koffiebreak

Over het Gilde Loopbaancentrum
Het Gilde Loopbaancentrum stimuleert en ondersteunt volwassenen en jongeren in de regio Midden- en Noord-Limburg om zelf de richting te bepalen in hun (studie)loopbaan. Het Gilde Loopbaancentrum is een initiatief van Gilde Opleidingen maar opereert volledig onafhankelijk.