Het Leerwerkloket helpt je om te ontdekken wie je bent, wat je wil bereiken en welk beroep het beste bij je past. Weet jij al wat je droombaan wordt? Ontdek alles over leren en werken in onze rijk gevulde kennisbank of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Evenementen

Hulp nodig bij het zoeken naar (ander) werk, solliciteren of netwerken? Bekijk hier de webinars van het UWV die je kunt volgen (ongeacht je een WW uitkering hebt of niet).
Afbeelding
Online via een webinar in gesprek met elkaar
Insights, Profile Dynamics, Disc, MBTI, Enneagram, Mydrives, assessments etc. Er zijn inmiddels veel modellen, theorieën, instrumenten en testen die allemaal iets willen zeggen over het gedrag, de samenwerking, cultuur en communicatie. Van het individu, het team of zelfs de hele organisatie. Veelal gebaseerd op wereldwijd erkende theorieën en modellen, soms zelf ontwikkeld maar zelden echt gevalideerd. Helaas blijkt nog veel te vaak dat vooral het nummer, de kleur of de afkorting van je type blijft hangen. Dat het geleerde en de inzichten weer wegzakken of krijgen mensen te horen “Ja, jij bent ook zo blauw!”.
Afbeelding
Webinars
De workshop Energie en Drijfveren wordt georganiseerd door Leo Loopbaan. In deze workshop gaan we terug naar de kern van (loopbaan)keuzes.
Afbeelding
STAP-budget
In samenwerking met Leo Loopbaan en Baandomein bieden wij een gratis webinar aan over LinkedIn.
Afbeelding
Linkedin
Deze online workshop leert je het belang van leven in het nu. Dit is het recept om meer te genieten van het moment.
Afbeelding
Digitale vaardigheden JobOn
In samenwerking met Leo Loopbaan en Gilde Opleidingen bieden wij een gratis workshop aan over jouw kernkwaliteiten. 
Afbeelding
Online deelnemen aan het taalcafé