Workshop: levenfases

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Kasteel Hillenraedtstraat 1 in Roermond

Keuzes ten aanzien van je loopbaan worden beïnvloed door andere keuzes in je leven. En keuzes in je leven worden beïnvloed door de ontwikkelingen die plaatsvinden in jouw leven. In die ontwikkelingen in een leven is een patroon te ontdekken, die hebben geleid tot een visie op levensfases.

In deze workshop nemen we je mee door deze levensfases en wat dat kan betekenen voor jouw keuzes ten aanzien van je loopbaan.

Problemen zoals een burn-out, depressie, ziekte of problemen in je werk of relatie zijn vaak signalen dat je iets moet veranderen in je leven. In veel gevallen geeft stilstaan bij je levensfase je inzichten in jouw situatie. Vaak voelt deze situatie als problematisch, moeilijk en keuzes moeten maken die je nog niet eerder zo hebt ervaren.

De verschillende fases in het leven worden benaderd vanuit een alomvattende invalshoek, ofwel vanuit je lichaam en geest. Daarbij gaan we op zoek naar patronen en overeenkomende processen per levensfase. Ook wordt er ingegaan op de overgangsperiode tussen de levensfases, dit noem je ook de crisis. Hoe overleef jij zo’n crisis?

In deze workshop focussen we ons op met name de 4 levensfases die in je werkende periode van je leven belangrijk zijn. We duiken in vraagstukken zoals: Wat is in een levensfase jouw specifieke toegevoegde waarde voor een organisatie? Wat zijn je belangrijkste redenen om te werken? Waardoor word je gemotiveerd?

De privacy-verklaring vind je achter deze link. De pagina opent in een nieuw venster.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  middenlimburg@leerwerkloket.nl